Ronronera, en välsorterad rombar med kunnig personal

Madrid är inte ”bara” en stad som erbjuder ett fantastiskt utbud av vin, här finns även plats för andra drycker. När vi i början av året fick besök av vänner som är intresserade av rom så fick vi utforska hur det utbudet ser ut i Madrid, och här finns faktiskt en hel del att erbjuda.

Våra vänner, och även jag som inte alls är kunnig inom rom, gillade detta ställe. Vi var på Laronronera, som ligger i Lavapiez. Det är en ganska liten bar med enkel inredning och som har en stort sortering av rom. Personalen upplevdes som mycket kunniga och gav gärna råd och diskuterade,  så ett bra tillfälle till en spontan romprovning om du vill. Ett extra plus för vår del var att flera ur personalen pratade hyfsad engelska. Vi hade en mycket lyckad kväll här, och vill jag lära mig mer om rom så vet jag vart jag skall gå :-). Läs mer här och få vägbeskrivning

 

 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *