La Vía Láctea

It's Dylan's Picnic

Vårt Betyg

10 Musik

4 Bar

6 Sittplatser

9 Dekoration

Betyg

La Vía Láctea är min absoluta favoritklubb i hela Madrid. Klubben ligger i Malasaña på gatan Calle Velarde som är en sidgata till Plaza Dos De Mayo och har öppet alla dagar i veckan. Du kan komma hit på en söndag kväll och lira biljard med några kompisar och ha en riktigt rolig kväll.
Det speciella med La Vía Láctea är deras musik och stil. Hela baren är inredd med retro-stil med tidningsartiklar från 60/70-talet. Musiken som spelas är ofta 50/60-talsmusik och ibland covers på 60-tals låtar på spanska!

På helgdagar när det blir packat med folk så öppnar övervåningen upp där det finns riktigt häftiga graffiti-målningar på väggarna. Den största nackdelen är kanske att drinkutbudet inte är de bästa och man får hålla sig till enkla blandningar som gin & tonic/jack & coke eller öl. Inga Bloody Mary’s här! Däremot i baren mittemot har de extremt välgjorda drinkar med b.la olika sorters Mojitos. Tyvärr har den baren extremt oregelbundna öppettider men har du tur så har de öppet och när de har öppet brukar det ofta finnas en stor ledig soffa perfekt att ta en fördrink tills det kommer mer folk till La Vía Láctea.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *